Socializam: Informații generale

Proiectul acestui sit este de a pune la dispoziție articole și noutăți despre internet. Despre cum puteți crea un website de la zero, cum puteți crea o rețea de socializare, etc. Socializam.ro este un web site gratuit de informații despre activitatea pe internet. Aici veți găsi cele mai recente știri din lumea online, in mediul virtual. Acest web site este momentan în Lucrări de Mentenanță! Va reveni curând, online!

Socializam pe internet

Indiferent cum veți folosi acest site, vom pune la dispoziție diferite modalități de conectare. Conectarea va fi disponibilă atât de pe partea mobilă, cât și pe varianta Windows (laptop, calculator, etc). Vrem să aducem o îmbunatățire, și anume să adăugăm serviciu de comunicare live. Acest serviciu poate fi folosit de pe site-ul partener, socializam.com. Acest site face parte din rețeaua de chat-uri RoIRCoP.

Ideea acestui site, este de a pune la dispoziție articole din diferite categorii și domenii. Articole despre cum se poate crea un site și ce este necesar pentru o funcționare mai bună. Ce hosting-uri, ce plugin-uri și ce teme WordPress recomandăm! Din experiența noastră de peste 10 ani de activitate în acest domeniu, vom încerca să adaugăm doar cele mai votate și recomandate servicii.

Conectarea pe chat, este disponibile de pe toate dispozitivele, atât pentru desktop cât și pentru mobile.

Socializam.ro

Acest web site este creat cu gândul de a realiza o comunicare virtuală în mediul online mult mai simplă. Proiectul acestui site este de a pune la dispoziție articole, subiecte și noutăți despre internet. Despre cum puteți crea un site, cum puteți crea o rețea de socializare, ce hosting, teme sau plugin-uri să folosiți.

Data publicării:
2020
Autor site:
Categorie:
Informații internet
Social media:
Facebook
Vizitează site-ul