ads

Regulament si conditii de utilizare

Regulament website

Operatorii isi rezerva dreptul de a bana (interzice un vizitator pe site) pe oricine cu sau fara motiv !
Pentru siguranta PC-urilor voastre nu dati ADD la id-uri de mess s-au la link (un site) primit in privat sau pe main (#chan/#canal), puteti raporta unui Operator sau intrati pe canalul #Ajutor pentru a raporta acest lucru, multumim!
* Nu-i insultati si nu-i jigniti pe ceilalti participanti la chat, fiecare vine aici sa se simta bine, nu sa fie victima unor refulari !
* Nu folositi cuvinte obscene, injurii sau prescurtari ale acestora, incalcarea acestei reguli se soldeaza cu kick sau ban permanent !
* Nu scrieti cu litere mari, nu se face copy/paste sau se redau conversatii sau fragmente de conversatii din ferestrele de privat !
* Nu furati nick-urile altor persoane, se pedepseste cu -> Kick, iar daca continuati -> Ban pe perioada nedeterminata !
* Nu dati ID-uri si numere de telefon pe canal, se sanctioneaza cu -> Kick/Ban in functie de repetarea incidentului la persoana in cauza !
* Este interzisa folosirea Webcam-ului indecent. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu KickBan.
* Nu este permisa folosirea numelor ofensatoare pentru diverse categorii sociale.
* Nu este permisa folosirea numelor care contin injurii, trivialitati, cuvinte vulgare.
* Nu este permisa folosirea numelor calomniatoare, la adresa diverselor persoane publice.
* Nu este permisa folosirea numelor care, prin continutul lor, fac reclama la diverse site-uri, firme sau produse.
* Incalcarea regulilor legate de nickname se pedepseste cu interdictie chiar permanenta pe acest chat.*
* Nu admitem manifestari cu tenta patologica in numele unei des invocate "libertati de opinie" !
* Nu va repetati propozitiile, chiar daca vi se par importante.
* Remarcile rasiste sau sexuale de prost gust sunt sanctionate prin Kick fara avertisment.
* Userii care nu vor sa inteleaga ca si ei trebuie sa respecte regulile se numesc Lameri, acestor utilizatori li se va interzice accesul pe canal.
* Utilizarea scripturilor care trimit mesaje, notice, invitatii, DCC Send, scanarea porturilor, DCC Chat tuturor celor care intra pe canal este un motiv de BAN.
* In mod normal utilizarea scripturilor este permisa doar operatorilor.
* BAN-urile puse de diferitii roboti ai canalului nu pot fi scoase decit de persoanele care au acces la acesti roboti. Nu e cazul sa te iei de roboti... ei n-au nici o vina...

Hartuirea pe canal nu este tolerata

* Daca va hartuieste cineva pe privat, ignorati-l (daca nu stiti sintaxa, intrebati unul dintre operatori) si daca autorul continua hartuirea pe canal, va fi tratat ca atare.
* Operatorii sunt aici pentru a monitoriza activitatea pe canal si a asigura confortul utilizatorilor. Ei dispun de posibilitatea de a da Kick si se folosesc de aceasta posibilitate atunci cand este cazul.
* Nu se cere operator sau level. Acest drept se obtine, NU se da la cerere !!
* In majoritatea cazurilor utilizatorul va primi Ban doar dupa ce a fost avertizat si/sau a primit Kick, este insa la discretia operatorilor faptul de a fi BANat fara avertisment.
* Rolul operatorilor nu este sa va dea afara si/sau sa va interzica accesul pe canal.
* Nu scrieti cu litere mari. (nu folositi tasta caps lock sau shift).
* Nu se face copy / paste de pe privat pe main.
* Nu repetati propozitiile indiferent de importanta lor.
* Ascultati opiniile si sfaturile operatorilor.
* Nu furati nickurile altor persoane.
* Nu se face abuz de comanda /me.
* Nu faceti reclama altor chaturi sau diverselor siteuri cu exceptia paginilor personale.
* Nu se floodeaza nici pe privat, nici pe main.
* Nu faceti abuz de smileuri, abuzul de smileuri este considerat flood.
* Nu folositi comenzile de pe chat acestea fiind utile numai Opi-lor (gag, kick, ban) useri-lor le sunt utile numai anumite comenzi cum ar fi : MSG, IGNORE, UNIGNORE, QUIT.
* Nu incercati sa dati kick sau ban altor useri, aceasta comanda este restrictionata, doar operatorii avand acces la ea, incalcarea acestei reguli se soldeaza cu kick.
* Folosirea amenintarilor la adresa operatorilor sau userilor se soldeaza cu kick, gag, ban pe perioada limitata sau nelimitata, aceasta decizie ramanand la alegerea operatorului.

Explicarea termenilor

KICK = actiunea de a scoate un utilizator afara de pe canal.
BAN = actiunea de a interzice accesul unui utilizator pe canal. Un utilizator va primi BAN pentru folosirea repetata a unui limbaj inadecvat, hartuire, message flood sau daca va incerca sa foloseasca programe sau alte metode pentru a face rau unui alt utilizator. Rolul operatorilor nu este sa va dea afara si/sau sa va interzica accesul pe canal. Ei sunt simpli moderatori ai canalului.
GAG = actiunea de a nu permite in continuare conversatia user-ului pe main, adik nu mai vede absolut nimeni din ceea ce scrie. Gag-ul este activ numai pentru camera principala nu si pentru privat.
Caps On = desemneaza folosirea de catre un user a tastei Caps Lock sau Shift pentru a scrie cu litere mari, scrierea cu litere mari pe chat este considerata o incalcare a regulamentului.
Flood = folosirea de mai multe ori a unui cuvant, propozitie sau fraza, incalcarea acestei reguli se pedepseste cu kick sau gag, in functie de preferinta operatorului Operator = persoana desemnata monitorizarii activitatii de pe chat, care are grija ca regulamentul sa nu fie incalcat, puteti sesiza operatorul sau operatorii cu privire la orice incalcare a diverselor reguli ale chatului. Nu se obliga un user a purta o discutie pe privat daca el nu este de acord.
Sugeram Vizitarea periodica a acestuia pentru a fi la curent. Administratorii acestui site isi rezerva dreptul de a modifica, fara a anunta in prealabil, detaliile acestui regulament. Nu ai voie sa intri pe chat cu mai mult de trei nick-uri in acelasi timp.