Conform acestui Regulament, Operatorii își rezerva dreptul de a bana pe oricine cu sau fără motiv! (Interzice accesul utilizatorului pe chat sau site). Pentru siguranța PC-urilor voastre nu dați ADD / click la link-uri (un site) primite în privat sau pe main (#chan / #canal). În cazul în care primiți link-uri nepermise, puteți raporta acest lucru unui Operator. Sau puteți lăsa mesaj pe camera de chat #Ajutor. Link-urile permise sunt doar cele cu profile Socializam.

Camerele de chat pot fi accesate prin site-ul socializam.com pe chat desktop sau mobile.

Pentru participarea la chat, utilizatorul trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani. Principala limbă vorbită pe camerele de chat și în comentarii, sau pe forumuri și grupuri este limba română! Hărțuirea pe camerele de chat nu este tolerată. Respectă și vei fi respectat!

Regulament Chat

 • Nu-i insultați și nu-i jigniți pe ceilalți participanți la chat, fiecare vine aici să se simtă bine, nu să fie victima unor refulări!
 • Nu folosiți cuvinte obscene, injurii sau prescurtări ale acestora, încălcarea acestei reguli se soldează cu kick sau ban permanent!
 • Nu scrieți cu litere mari, nu se face copy / paste sau se redau conversații sau fragmente de conversații din ferestrele de privat!
 • Nu furați nick-urile altor persoane, se pedepsește cu -> Kick, iar dacă continuați -> Ban pe perioada nedeterminată!
 • Nu dați ID-uri și numere de telefon pe canal, se sancționează cu -> Kick/Ban în funcție de repetarea incidentului la persoana în cauză!
 • Este interzisa folosirea Webcam-ului indecent. Nerespectarea acestei reguli se sancționează cu KickBan.
 • Nu ai voie să intri pe chat cu mai mult de trei nick-uri în același timp.

Remarcile rasiste sau sexuale, sau de prost gust sunt sancționate prin Kick fără avertisment. Userii care nu vor să înțeleagă că și ei trebuie să respecte regulile se numesc Lameri, acestor utilizatori li se va interzice accesul pe canal.

Regulament Nickname (Porecla)

 • Nu este permisă folosirea numelor ofensatoare pentru diverse categorii sociale.
 • Nu este permisă folosirea numelor care conțin injurii, trivialități, cuvinte vulgare.
 • Nu este permisă folosirea numelor calomniatoare, la adresa diverselor persoane publice.
 • Nu este permisă folosirea numelor care … prin conținutul lor, fac reclamă la diverse site-uri, link-uri social media, firme sau produse.
 • Încălcarea regulilor legate despre irc chat în privința nickname-ului se pedepsește cu interdicție chiar permanentă pe această rețea de socializare.*
 • Nu admitem manifestări cu tentă patologică în numele unei des invocate „libertăți de opinie”! Nu vă repetați propozițiile, chiar dacă vi se par importante.

Utilizarea scripturilor care trimit mesaje, notice, invitatii, DCC Send, scanarea porturilor. DCC Chat tuturor celor care intra pe canal este un motiv de BAN. În mod normal utilizarea scripturilor este permisă doar operatorilor. Puteți citi și termenii de utilizare a site-ului.

BAN-urile puse de diferiții roboti ai canalului nu pot fi scoase decât de persoanele care au acces la acești roboti. Nu e cazul să te iei de roboti… ei n-au nici o vină…

Hartuirea pe canal nu este tolerata

Dacă vă hartuiește cineva pe privat, ignorați-l (dacă nu știți sintaxa, întrebați unul dintre operatori) și dacă autorul continua hartuirea pe canal, va fi tratat ca atare conform acestui regulament. Operatorii sunt aici pentru a monitoriza activitatea pe canal și a asigura confortul utilizatorilor. Ei dispun de posibilitatea de a da Kick și se folosesc de această posibilitate atunci când este cazul.

În majoritatea cazurilor utilizatorul va primi Ban doar după ce a fost avertizat și/sau a primit Kick, este însă la discreția operatorilor faptul de a fi BANat fără avertisment. Rolul operatorilor nu este să vă dea afară și / sau să vă interzică accesul pe canal.

RoIRCoP îți respecta confidențialitatea, iar datele personale folosite la înregistrarea nickname-ului nu vor fi divulgate. Nu divulgați datele personale altor persoane. Dacă o veți face, o faceți pe propria răspundere. Noi nu vom fi responsabili de datele personale pe care le divulgați altor utilizatori. RoIRCoP, inclusiv Socializam NU va fi trasă la răspundere.

Alte reguli de utilizare
 • Nu se cere operator sau level. Acest drept se obține, NU se dă la cerere!!
 • Nu scrieți cu litere mari. (nu folosiți tasta caps lock sau shift).
 • Nu se face copy / paste de pe privat pe main.
 • Nu repetați propozițiile indiferent de importanța acestora.
 • Ascultați opiniile și sfaturile operatorilor de chat.
 • Nu furați nick-urile (poreclele) altor persoane.
 • Nu se face abuz de comanda /me.
 • Nu faceți reclama altor chat-uri sau diverselor site-uri cu excepția paginilor acestui site.
 • Nu se floodeaza nici pe privat, nici pe main.
 • Nu faceți abuz de smileuri, abuzul de smileuri este considerat flood.
 • Nu folosiți comenzile de pe chat, acestea fiind utile numai Opi-lor (gag, kick, ban) useri-lor le sunt utile numai anumite comenzi cum ar fi: MSG, IGNORE, UNIGNORE, QUIT.
 • Nu încercați să dați kick sau ban altor useri, această comandă este restricționată. Doar operatorii având acces la ea, încălcarea acestei reguli se soldează cu kick.

Folosirea amenințărilor la adresa operatorilor sau userilor se soldează cu kick, gag sau ban. Perioada fiind limitată sau nelimitată, această decizie rămânând la alegerea operatorului.

Explicarea Termenilor

KICK! acțiunea de a scoate un utilizator afară de pe canal.
BAN! acțiunea de a interzice accesul unui utilizator pe canal. Un utilizator va primi BAN pentru folosirea repetata a unui limbaj inadecvat, hartuire. Message flood sau dacă va încerca să folosească programe sau alte metode pentru a face rău unui alt utilizator. Rolul operatorilor nu este sa va dea afara și / sau sa va interzică accesul pe canal. Ei sunt simpli moderatori ai canalului care au grija să fie respectate regulile acestui regulament.

GAG! Acțiunea de a nu permite în continuare conversația user-ului pe main. Nu va mai vedea nimeni ce scrie. Gag-ul este activ numai pentru camera principală nu și pentru privat.
Caps On! desemnează folosirea de către un user a tastei Caps Lock sau Shift pentru a scrie cu litere mari. Scrierea cu litere mari pe chat este considerată o încălcare a regulamentului.

Flood! Folosirea de mai multe ori a unui cuvânt, propoziție sau frază. Încălcarea acestei reguli se pedepsește cu kick sau gag. În funcție de preferința operatorului. Operatorul este persoana desemnată monitorizării activităților pe camerele de chat. Aceștia au grijă ca acest regulament să nu fie încălcat. Puteți sesiza Operatorii cu privire la orice încălcare a diverselor reguli. Nu se obligă un user a purta o discuție pe privat dacă el nu este de acord.

Pentru orice nelămurire sau încălcare de către operatori acestor reguli, ne puteți contacta de pe pagina de contact. Sugerăm vizitarea periodică al acestei pagini pentru a fi la curent cu modificările realizate. Administratorii acestui site își rezervă dreptul de a modifica, fără a anunța în prealabil, detaliile acestui Regulament. Ultima actualizare: 18 ianuarie, 2020.