Despre noi

Cine suntem noi și ce putem spune despre serverul irc sau despre noi? Despre noi putem spune ca suntem un grup de prieteni, și din plăcerea de a socializa, am creat acest server de IRC Chat.

În lumea modernă, comunicarea online este esențială pentru a rămâne conectat cu ceilalți. De la socializarea cu prietenii și familia la obținerea de informații și realizarea de afaceri. Comunicarea ne permite să ne conectăm cu lumea din jurul nostru într-un mod mai convenabil și mai eficient.

Camere de chat

Atunci când faceți „Join” la un canal de discuții, va apărea o fereastră cu o serie de nume în partea dreaptă. Aici vor apărea „Nick-urile” persoanelor care sunt deja online și discută în această cameră. În partea de jos a ferestrei, puteți scrie mesaje care vor fi văzute de toți.

Încearcă să tastezi „Bună”, apoi apasă pe chenarul mic din partea dreaptă jos sau tasta Enter pentru a trimite mesajul. De asemenea, puteți discuta și în camere private.

Regulament: În cazul încălcărilor repetate ale Regulamentului, se pot lua măsuri mai drastice, cum ar fi interzicerea utilizatorului pe o perioadă nedeterminată cu acordul unui IRCop. Toate datele și informațiile furnizate de clienți, atât la momentul înregistrării pe site sau chat, sunt confidențiale.

Despre noi Administratori RoIRCoP

  • Network Administrator (IRCop): Doryn
  • Network Administrator (IRCop): Spawn
  • Network Administrator (IRCop): Milena
  • Services Administrator (IRCop): Pacatosu
  • Global IRCoP / Local Operator: DeciDa

Mai multe informații despre noi administratorii serverului, puteți vizita pagina Administratori de pe socializam. Aici veți găsi informații și despre actualii moderatori (operatori) al camerelor de chat.

Conectarea pe camerele de chat

  • Pagina web: https://www.socializam.com/chat/ pentru chat desktop.
  • Pentru conectare de pe mobile – https://www.socializam.com/mobile/.
  • Pentru Script mIRC: /server irc.roircop.info, Port: 6697(ssl).

În cazul în care întâmpinați probleme de conectare, sau chenarul de chat nu funcționează, ne puteți contacta oricând. Chat-ul este disponibil de oriunde, de pe orice dispozitiv.

Sfaturi și recomandări pentru a vă proteja securitatea atunci când utilizați chat-ul online

1. Utilizați o parolă puternică și schimbați-o în mod regulat. O parolă puternică ar trebui să conțină cel puțin 12 caractere și să includă o combinație de litere, numere și simboluri.

2. Nu împărtășiți informații personale cu străini. Dacă cineva vă cere informații personale, cum ar fi numele complet, adresa sau numărul de telefon, ar trebui să fiți precauți.

3. Fiți atenți la linkurile și atașamentele pe care le primiți. Dacă primiți un link sau un atașament de la cineva pe care nu îl cunoașteți, ar trebui să fiți reticenți să îl deschideți.

Dating-ul online și rețelele de socializare

Hai să vorbim pe chat! Poate vrei să întrebi ceva, poate nu știi să faci sarmale sau salam de biscuiți. Sau, ai descoperit o rețetă de înghețată atât de bună încât vrei să o transmiți tuturor. Cafeaua o bei cu sau fără lapte, dulce sau amară? Hai să o bem împreună discutând despre noi pe CHAT.

Ideea acestei retea de IRC este să ne bucurăm împreună de o lume virtuală, online. Aici fiecare poate să fie ceea ce dorește. Dorința noastră de a face acest chat ceva, s-a transformat într-o plăcere. Iar acea plăcere în multă pasiune, în spatele căreia a urmat neașteptat de multă muncă.

Dating-ul online și rețelele de socializare pot fi o modalitate excelentă de a cunoaște oameni noi și de a te conecta cu ei. Când întâlnești o persoană virtual, ai oportunitatea de a-i cunoaște sufletul și mintea prin diversele conversații purtate la nivel virtual.

Rețelele de socializare pot contribui, de asemenea, la dezvoltarea abilităților de comunicare. Ele reprezintă o modalitate simplă de a comunica online cu persoane cunoscute sau chiar necunoscute.

Concluzie Despre Noi:

Chat-ul online românesc este o comunitate vibrantă și prietenoasă care oferă o modalitate excelentă de a cunoaște oameni noi și de a te conecta cu ei. Chat-ul este disponibil de oriunde, de pe orice dispozitiv, și este o modalitate ușoară și convenabilă de a socializa.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă face noi prieteni, de a învăța lucruri noi sau pur și simplu de a vă distra, vă invităm să vă alăturați comunității chat-ului online românesc!

➡️ Sperăm că acest articol a fost de folos. Mult succes! Cu drag, echipa RoIRCoP.

📑 Dezvăluire: Conținutul nostru este susținut de cititori. Acest lucru înseamnă că dacă faceți clic pe un link sau o reclamă din această pagină, este posibil să câștigăm un comision. Apreciem sprijinul dumneavoastră!

Scroll to Top