Despre noi putem spune ca suntem un grup de prieteni, și din plăcerea de a socializa, am creat acest site. Pe acest site veți putea găsi informații despre cum servim chat-ul de pe socializam.com. Informații despre: Ce este chat-ul, Unrealircd și Anope. De asemenea, punem la dispoziție informații despre IRC chat, script mIRC si alte moduri de utilizare.

Camere de chat: Atunci când faceți „Join” la un canal de discuții, va apărea o fereastră cu o serie de nume în partea dreaptă. Aici vor apărea „Nick-urile” persoanelor care sunt deja online și discută în această cameră. Jos e o linie unde poți scrie mesaje care vor fi văzute de toți. Încearcă să tastezi „Bună”, apoi apasă pe chenarul mic din partea dreaptă jos, sau tasta Enter să trimiți mesajul. De asemenea, puteți discuta și în camere private.

În cazul încălcărilor repetate pe camerele de chat conform Regulamentului, se pot lua măsuri mai drastice. Mergând până la interzicerea utilizatorului pe o perioadă nedeterminata cu acordul unui IRCop. Toate datele și informațiile furnizate de clienți, atât la momentul înregistrării pe site sau chat sunt confidențiale.

Despre noi Administratorii

  • Network Administrator (IRCop): Doryn
  • Network Administrator (IRCop): Spawn
  • Network Administrator (IRCop): Milena
  • Services Administrator (IRCop): Pacatosu
  • Global IRCoP / Local Operator: DeciDa

Mai multe informații despre noi administratorii serverului, puteți vizita pagina Administratori. Aici veți găsi informații și despre actualii moderatori (operatori) al camerelor de chat.

Conectarea pe camerele de chat

  • Pagina web: https://www.socializam.com/chat/ pentru chat desktop.
  • Pentru conectare de pe mobile – https://www.socializam.com/mobile/.
  • Pentru Script mIRC: /server irc.roircop.info, Port: 6697(ssl) sau 6667(non-ssl).

În cazul în care întâmpinați probleme de conectare, sau chenarul de chat nu funcționează, ne puteți contacta oricând. Chat-ul este disponibil de oriunde, de pe orice dispozitiv.

Webcam și microfon?

Webcam-ul și microfonul a fost dezactivat pe această rețea de IRC.

Ce este webcam-ul? Webcam-ul este o cameră video ce captează și transmite imaginile în timp real de către un calculator către altul.

Ce este microfonul Microfonul este un aparat care transmite sunetul în timp real, care face o conversație mult mai simplă și ușoară.

Pe această comunitate este locul în care îți poți forma noi prietenii! Un chat Românesc care pune accent pe bunăstarea vizitatorilor. Aici se poate comunica live cu fete și băieți din întreaga lume. Alătură-te acum sutelor de utilizatori ai comunității și socializează online!

Hai să vorbim pe chat

Poate vrei să întrebi ceva, poate nu știi să faci sarmale sau salam de biscuiți. Sau, ai descoperit o așa bună rețetă de înghețată încât vrei să o transmiți tuturor. Cafeaua o bei cu sau fără lapte, dulce sau amară? Hai să o bem împreună discutând pe CHAT.

Ideea, proiectul acestei rețele de socializare este de a ne bucura împreună de o lume virtuală, online. Aici fiecare poate să fie ceea ce dorește. Dorința de a face acest chat online Românesc în ceva, s-a transformat într-o plăcere. Iar acea plăcere în multă pasiune, în spatele căreia a urmat neașteptat de multă muncă.

Totuși, despre noi putem spune că după tot acest efort, am reușit să creem această rețea. Pentru cei care iubesc să joace jocuri, am adăugat canale speciale pentru jocuri. Spunem că am reușit să cream o lume nouă, mică, pe care speram să o dezvoltăm! Să o mărim pe cât mai mult posibil cu cei care iubesc să socializeze.

Dating-ul online și rețelele de socializare

Atunci când întâlnești virtual o persoană! Poți avea oportunitatea de a-i cunoaște sufletul și mintea acestuia. Prin diversele conversații purtate la nivel virtual! Persoanele ajung să-și cunoască unul celuilalt o varietate de aspecte din viața fiecăruia.

Rețelele de socializare pot contribui într-o oarecare măsură la dezvoltarea abilităților de comunicare. Ele reprezintă mai degrabă o modalitate, comodă și simplă. Modalitatea de a comunica online cu persoane cunoscute sau chiar necunoscute. De exemplu prin intermediul chat-ului sau al unor comunități de pe internet pe care acestea le conțin.

Din dorința de a ușura drumul către această comunitate online de chat Românesc, a fost creată o pagina web. Aici, utilizatorii beneficiază de conectare direct de pe acea pagină.