Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu prezenții termeni și condiții de utilizare. Acești termeni conțin informații despre modul în care puteți utiliza conținutul site-ului. Despre modul și prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal și Cookie-urile pe site.

Termeni și condiții de utilizare al acestui site. Utilizatorii acceptă respectarea următoarelor reguli de folosire a acestui site. Nu vor încărca, posta sau transmite pe acest site sau prin intermediul sau informații ce contravin legilor. De exemplu; conținut discriminatoriu, rasist, amenințător, jignitor, calomnios sau sunt contestabile.

Nu vor încălca drepturile de proprietate individuală. Drepturile precum; de confidențialitate, de publicitate sau oricare alte de proprietate ale celorlalți. Politica noastră este de a respecta toate legile privitoare la proprietatea intelectuală. De a acționa de îndată ce suntem înștiințați despre orice încălcare a acestora.

Dacă unele din datele reproduse pe acest site constituie o încălcare a drepturilor de autor. Sunteți rugați să ne trimiteți un mesaj în acest sens care sa conțină următoarele informații. Semnătura fizică sau electronică a unei persoane autorizate. Să acționeze în numele celui care posedă drepturile de autor în scopul consemnării plângerii.

Informații despre drepturile de autor

Toate drepturile asupra conținutului acestui site, cum ar fi, text și imagini aparțin RoIRCoP. Toate drepturile sunt rezervate. Utilizarea și distribuirea neautorizat a conținutului, poate încalcă drepturile de autor. Identificarea originalului în cauză! Identificarea materialului de pe site-ului ce a încălcat sau a devenit subiectul încălcării drepturilor de autor. Adresa, numărul de telefon și adresa de postă electronică a parții vătămate.

O declarație prin care partea vătămată se arată de bună-credință privind folosirea materialului în maniera mai sus-menționată. Neautorizată de către posesorul drepturilor de autor, de către agentul lui sau de lege. O declarație ca informațiile din plângerea privitoare la încălcarea drepturilor de autor corespund realității. Iar partea vătămată este autorizată să acționeze în numele proprietarului ale cărui drepturi par a fi încălcate.

Informații despre termeni și condiții de confidențialitate

Informațiile pe care ni le transmit utilizatorii noștri nu vor fi considerate confidențiale. Nici nu se vor crea obligații din partea noastră. Asa cum nu ne asumam responsabilitatea în cazul în care, la rândul nostru… transmitem neintenționat aceste informații. De exemplu; care sunt accesate de către o a treia parte fără consimțământul nostru.

Drepturile de proprietate individuală. Nu se vor încălca drepturile de proprietate individuală, politica de confidențialitate. Nu vor întrerupe, încarcă excesiv, interfera sau încercă să obțină acces neautorizat la orice porțiune a acestui site. Nu vor oferi informații false despre ei. Nu se vor da drept alte persoane. Nu vor încerca să ne însele asupra identității lor sau asupra originii conținutului oferit sau a altor informații.

Acces terțe părți (site-uri)

Acest site conține link-uri către alte terțe părți (site-uri). RoIRCoP nu este responsabilă de politica de confidențialitate sau termeni și condiții de utilizare practicată de aceștia. Folosim servicii de link-uri externe pentru a analiza conținutul, de reclame sau de social media.

Acest site utilizează „plugin-uri” pentru a adăuga reclame, sau de identificare rețele sociale. De exemplu; site-ul nostru are pagina pe Facebook.com, Twitter.com, Pinterest, LinkedIn si YouTube. Folosim link-uri precum https://www.facebook.com/SocializamCom/ pentru a face legătura între site-ul nostru și pagina oficială deschisă pe Facebook.

Protectii și măsuri de securitate

RoIRCoP adoptă toate măsurile de securitate pentru protejarea datele cu caracter personal al utilizatorilor. În momentul completării datelor personale pe acest site. (Precum: pagina de contact, prin completarea formularului.) Informațiile vor fi protejate atât offline cât și online.

Prezenții Termeni și condiții reglementează relația dintre acest site și dvs. Dacă anumiți termeni de utilizare se dovedesc inaplicabili, nu vor afecta restul termenilor. Pentru informații despre modul în care ne puteți contacta, accesați pagina de contact. Consultați periodic această pagină pentru a fi la curent cu modificarea prezenților termeni. Ultima actualizare: 18 ianuarie, 2020.