Termeni și condiții

Bine ați venit pe pagina Termeni și Condiții, un spațiu online personal creat și gestionat de RoIRCoP. Prin accesarea acestui site, vă exprimați acordul față de termenii și condițiile de utilizare prezenți.

Site-ul este disponibil pentru utilizare gratuită de către toți utilizatorii. Pentru a accesa Site-ul, utilizatorii trebuie să accepte acești Termeni și condiții.

Prin accesarea acestui site presupunem că acceptați acești termeni și condiții. Nu continuați să utilizați site-ul dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile menționate pe această pagină.

Termeni și Condiții de Utilizare

Acești termeni și condiții conțin informații referitoare la modul în care puteți utiliza conținutul acestui site, precum și la prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.

Definiții:

  • „Site” înseamnă site-ul web RoIRCoP, disponibil la adresa www.roircop.info
  • „Utilizator” înseamnă orice persoană care accesează sau utilizează Site-ul.
  • „Conținut” înseamnă orice text, imagini, audio, video sau alte materiale disponibile pe Site.

1. Drepturi de Autor

Toate materialele publicate pe acest site, inclusiv texte, imagini, video și alte elemente multimedia, sunt protejate de drepturile de autor și sunt proprietatea RoIRCoP.

Nu aveți voie să reproduceți, distribuiți sau utilizați conținutul fără permisiunea prealabilă.

Acești Termeni și condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România.

Orice dispute care decurg din sau în legătură cu acești Termeni și condiții vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă o dispută nu poate fi soluționată pe cale amiabilă, aceasta va fi supusă jurisdicției exclusive a instanțelor judecătorești din România.

2. Scopul Conținutului

Scopul principal al acestui site este de a împărtăși gândurile, experiențele personale și alte informații de interes. Nu garantăm exactitatea sau actualitatea informațiilor furnizate.

Utilizatorii sunt de acord că proprietarul Site-ului poate colecta, utiliza și partaja datele lor cu caracter personal în conformitate cu Politica de confidențialitate a Site-ului.

3. Comentarii și Feedback

Comentariile și feedback-ul dvs. sunt binevenite, dar ne rezervăm dreptul de a modera sau șterge comentariile care sunt ofensive, ilegale sau încalcă normele de respect și bună conduită.

Reclame și linkuri afiliate:

Site-ul RoIRCoP poate include reclame de la Google AdSense. Aceste reclame pot fi personalizate în funcție de interesele dvs., pe baza in formațiilor pe care le-ați furnizat Google.

Site-ul RoIRCoP poate include linkuri către alte site-uri web. Aceste linkuri pot fi afiliate, ceea ce înseamnă că pot genera venituri pentru proprietarul site-ului atunci când faceți clic pe ele.

4. Informații Personale

Nu colectăm informații personale fără consimțământul dumneavoastră. Orice informații furnizate prin formulare de contact sau altele vor fi tratate cu confidențialitate.

„Orice persoană care accesează sau utilizează Site-ul, inclusiv persoanele care postează comentarii, se înscriu la newsletter sau participă la concursuri.”

5. Utilizare Responsabilă

Sunteți responsabil pentru utilizarea acestui site și vă angajați să nu încălcați legile sau să cauzați prejudicii altor utilizatori sau terțe părți.

Proprietarul acestui site nu este responsabil pentru nicio pierdere sau daună suferită de utilizatori ca urmare a utilizării Site-ului.

Actualizări și Modificări

Ne rezervăm dreptul de a actualiza conținutul și structura site-ului fără notificare prealabilă.

Dacă considerați că conținutul site-ului încalcă drepturile de proprietate intelectuală, vă rugăm să ne contactați. Ne puteți trimite o notificare scrisă care să conțină următoarele informații:

  • Semnătura fizică sau electronică a persoanei autorizate să acționeze în numele titularului;
  • O descriere a drepturilor de autor care se presupune că au fost încălcate;
  • O descriere a locației materialului care se presupune că încalcă drepturile de autor;
  • Datele dumneavoastră de contact, inclusiv adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail.

1. Modificări ale Termenilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Modificările vor fi afișate pe această pagină, iar utilizarea după aceste modificări reprezintă acceptarea acestora.

Politica noastră este de a respecta drepturile de proprietate intelectuală. Vom lua măsuri imediate atunci când vom fi notificați despre orice încălcare a acestora.

2. Încălcare Termeni și condiții

Ne rezervăm dreptul de a restricționa accesul la site în cazul încălcării a acestor termeni și condiții.

Utilizatorii nu au dreptul de a copia, reproduce, republica, descărca, posta, transmite, distribui sau modifica conținutul site-ului fără permisiunea prealabilă a proprietarului site-ului.

Utilizatorii sunt responsabili pentru propriile comentarii și postări pe site. Proprietarul site-ului nu este responsabil pentru orice daune cauzate, ca urmare a conținutului postat de alți utilizatori.

Proprietarul site-ului își rezervă dreptul de a modifica oricând termenii și condițiile.

Contact

Pentru întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa [[email protected]] sau prin formularul de pe pagina de Contact.

Ultima actualizare: [15 ianuarie, 2024].

➡️ Sperăm că acest articol a fost de folos. Mult succes! Cu drag, echipa RoIRCoP.

📑 Dezvăluire: Conținutul nostru este susținut de cititori. Acest lucru înseamnă că dacă faceți clic pe un link sau o reclamă din această pagină, este posibil să câștigăm un comision. Apreciem sprijinul dumneavoastră!

Scroll to Top